Logo

Înregistrare

Ai deja cont? Logare
Utilizează o parolă complexă, formată din 8 sau mai multe caractere (litere, cifre și simboluri).

Metodă de înregistrare

Calitatea dumneavoastră

Tip chiriaș

Tip proprietar

Pentru a avea acces imediat la contul dumneavoastră, este necesar fie codul locației pentru apartamentul pe care doriți să-l accesați pe internet, fie datele ultimei chitanțe emise pentru acesta. Codul locației îl puteți găsi pe situația individuală, în dreapta adresei apartamentului.

Adresa de e-mail va fi folosită pentru a vă autentifica pe platforma URBICA, dar și pentru a putea primi notificări. Restul datelor sunt necesare pentru a vă putea personaliza și oferi o experiență cât mai plăcută în cadrul platformei. Pentru mai multă siguranță, recomandăm fixarea unei parole care să conțină atât caractere, cât și simboluri și numere.

Dacă nu aveți codul sau chitanța, trimiteți-ne un e-mail pe contact@urbica.ro în care să specificați prenumele, numele și numărul de telefon al proprietarului, precum și adresa apartamentului. În cazul în care sunteți chiriaș, trimiteți-ne și prenumele, numele, numărul dvs. de telefon.

Dacă dețineți mai multe apartamente, trimiteți-ne pe contact@urbica.ro adresele acestora împreună cu prenumele, numele și numărul de telefon al proprietarului. Dacă vă ocupați de administrarea mai multor apartamente, pe lângă adresele apartamentelor și datele despre proprietari, trimiteți-ne și prenumele, numele și numărul de telefon pentru persoana care se ocupă de administrarea apartamentelor.